با توجه به اینکه کشورها از نظر امکانات و منابع تولید یکسان نبوده و منابع و امکانات در سطح جهان به طور یکنواخت توزیع نگردیده است، لذا هر کشوری در تولید برخی کالاها و خدمات نسبت به دیگر کشورها برتری نسبی دارد. در چنین شرایطی تجارت بین المللی می تواند موجب افزایش رفاه ملت ها گردد.


توسعه اقتصادی و گسترش روابط بازرگانی داخلی و بین المللی و به خصوص لزوم استفاده از پس اندازهای کوچک و بزرگ اشخاص و درآمدهای اضافه بر نیاز آنان ، تجارت را امروز از انحصار اشخاص حقیقی خارج کرده است و شرکت های تجاری روز به روز بیشتر از گذشته سرنوشت تجارت دنیا را به عهده می گیرند.
در دنباله ی این تحولات ، حجم تجارت در سطوح ملی و بین المللی به استناد آمارهای رسمی ( مرکز آمار ایران – بانک مرکزی ، صندوق بین المللی پول – بانک جهانی ) بطور چشمگیر افزایش یافته است. افزایش حجم تجارت نیاز به توسعه تشکیلات تجاری و ایجاد شرکت های بین المللی را تشدید نموده است.
از سویی دیگر الزامات قانونی و ضرورت مشروعیت بخشیدن به فعالیت های تجاری و اقتصادی ایجاب می کند فعالان این عرصه به منظور صیانت از حقوق و اختیارات خویش اقدامات لازم اداری و حقوقی را در جهت تثبیت و استفاده از منافع متصور و مترتب بعمل آورند.
با ثبت شرکت بین المللی، شرکت ها – همانند سایرشرکت های دیگر –  صاحب شخصیت حقوقی مستقل می شوند و این امکان فراهم می شود تا بتوانند از طریق قانونی، محصولات خود را به سایر کشورها صادر کنند.
ثبت شرکت بین المللی مزایای بسیاری را به همراه دارد. از جمله مهم ترین فواید ثبت شرکت بین المللی می توان به ورود به بازارهای بین المللی و تولید انبوه و حجم بالای محصولاتی ، اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت ، افتتاح حساب بانکی بین المللی ، بودجه بندی دقیق و منعطف تر نسبت به تجارت فردی ، استفاده از معافیت های مالیاتی و مشوق های صادراتی  و اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت اشاره کرد.
در این رابطه نکته ی حائز اهمیت این است که تمامی شرکت های ثبت شده در ایران قابلیت ثبت در نظام بین المللی را دارند. بطوریکه در حال حاضر، 86 کشور جهان از جمله ایران در کنوانسیون بین المللی عضویت دارند.

  • مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت بین المللی در ایران به قرار ذیل است :

1. تکمیل فرم مخصوص جهت ثبت شرکت بین المللی با ترجمه انگلیسی
2. کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه مدیران و صاحبان حق امضای شرکت
3.  کپی برابر اصل گواهی ثبت برند
4. روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت برای اشخاص حقوقی
5. تهیه معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت که به وسیله مدیران و صاحبان حق امضا و با مهر شرکت امضا شده باشد.
6. ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت علامت تجاری در ایران جهت روئت و کپی آن به منظور ثبت در پرونده
7. درخواست کتبی و تحویل آن به اداره ثبت علائم تجاری با درج نام های کشورهای مورد نظر
8. پرداخت هزینه های ثبت که توسط اداره ثبت شرکت های بین المللی در کشور میزبان صورت می گیرد .
9. ارائه وکالتنامه دادگستری ( چنانچه کارها توسط وکیل انجام می شود ).
شایان ذکر است ، جهت ثبت شرکت بین المللی اخذ تصدیق نامه در ایران الزامی می باشد.
در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی با ما تماس حاصل فرمایید.کارشناسان کیا ثبت افتخار دارند با مشاوره تلفنی در خدمت شما عزیزان باشند.
شماره تماس :

  • 88882588-021
  • 88888273-021
  • فکس:88879894-021

نشانی: تهران، میدان ونک، خیابان ولیعصر شمالی، کوچه شریفی، پلاک 55، واحد 13


Call Now