یکی از روش های شروع کسب و کارهای جدید و تجارت، تاسیس و ثبت شرکت می باشد. عدم آگاهی دقیق از مراحل و قوانین ثبت شرکت باعث میشود تا فرد مرتکب یکی از اشتباهات رایج در ثبت شرکت شود که ممکن است باعث ضررهای مادی و معنوی برای فرد شود. در ادامه قصد داریم تا به بررسی اشتباهات رایج در ثبت شرکت بپردازیم تا با اطلاع داشتن از آنها، مرتکب آن نشوید.

 

عدم رعایت دقت کافی در انتخاب شرکاء شرکت

هر شرکت معمولا حاصل گردهمایی و شراکت چندین نفر می باشد، درصورت عدم دقت کافی در انتخاب شرکای کاری ممکن است افرادی به عنوان شریک انتخاب شوند که به هر نحوی به دنبال سوء استفاده های مادی و معنوی از شرکت باشند که باعث می شود به اعتبار و آبروی شرکت و مدیران آن شرکت لطمه وارد شود؛ مورد بعدی این است که امکان دارد در روند کاری، همکاری و هماهنگی لازم برای اداره شرکت وجود نداشته باشد که در نهایت ممکن است حتی به ورشکستگی شرکت منجر شود.

داشتن آگاهی و اطلاعات کافی درباره قوانین تجارت و شرایط ثبت انواع شرکت

یکی دیگر از اشتباهات رایج این است که فرد اقدام به ثبت شرکت می کند بدون اینکه از ماهیت انواع شرکت ها و قوانین حاکم بر هر نوع از شرکت آگاه باشد، چراکه انواع شرکت ها دارای ویژگی های خاصی هستند که باید در چهارچوب آن فعالیتهای تجاری انجام شود.

اقدام به ثبت شرکت بدون هیچ ایده تجاری یکی از اشتباهات رایج در ثبت شرکت

بسیاری از افرادی که اقدام به تاسیس شرکت می‌کنند در واقعیت هیچ ایده تجاری خاص یا دورنمایی برای کسب و کار و تجارت خود ندارند که این موضوع باعث می شود پس از تاسیس شرکت و در اواسط مسیر به مشکل بر بخورند. 

عدم توجه به قوانین مالیاتی شرکت ها

یک از مهمترین مسائل مالی مربوط شرکت، امور مالیاتی می باشد که نیازمند توجه کافی برای جلوگیری کردن از هر گونه جرایم نقدی است،امور مالیاتی شرکت باید به طور منظم دنبال شود و در تیرماه هر سال دفاتر مالیاتی و اظهارنامه های مالیاتی در اختیار اداره امور مالیاتی قرار بگیرد.

توجه نکردن به سرمایه اولیه برای ثبت شرکت 

سرمایه اولیه برای ثبت شرکت که با عنوان سرمایه ثبتی شرکت شناخته می شود جزو مواردی است که صاحبان شرکت ها خیلی به مقدار آن توجه نمی کنند و یکی از اشتباهات رایج ثبت شرکت این است که حداقل میزان سرمایه یعنی مبلغ ۱۰۰ هزار تومان را بعنوان سرمایه ثبتی درنظر می گیرند درحالی که امروزه با توجه به ارزش پول فعلی، این مبلغ اصلاً قابل قبول نیست. سرمایه ثبتی شرکت. در اعتبار آن شرکت هم تاثیر می گذارد، بنابراین باید از یک مبلغ قابل قبول به عنوان سرمایه ثبتی استفاده کرد.

نداشتن اطلاعات لازم از قوانین و مراحل ثبت شرکت یکی دیگر از اشتباهات رایج در ثبت شرکت

برای ثبت شرکت لازم است تا مدارک لازم تهیه شود و مطابق با قوانین، هر یک از مراحل ثبت شرکت به ترتیب طی شود. نداشتن اطلاعات لازم و به روز در مورد این قوانین و مراحل ثبت شرکت باعث می‌شود تا این پروسه طولانی تر شده و روند ثبت شرکت با اختلال مواجه شود.

عدم توجه به آدرسی که برای شرکت ارائه می دهند

بسیاری از افرادی که برای ثبت شرکت و ثبت برند اقدام می‌کنند، چون هنوز مکان دقیقی را برای دفتر شرکت در نظر نگرفته اند از یک آدرس که واقعی نیست و یا آدرس منزل خود استفاده می کنند، غافل از اینکه این موضوع می‌تواند مشکلات زیادی را برای آنان به دنبال داشته باشد. همه افرادی که اقدام به ثبت شرکت می کنند، حداکثر بعد از ۶۰ روز از ثبت شرکت باید کد اقتصادی و پرونده دارایی را تکمیل نمایند که برگه سند آن ملک و یا اجاره نامه دفتر از مدارک لازم این مراحل به‌شمار می‌رود، بدیهی است که با ارائه یک آدرس جعلی یا آدرس منزل خود به عنوان آدرس دفتر مرکزی شرکت، در این مرحله فرد به مشکل برمی خورد و نمی تواند پرونده دارایی را تشکیل دهد؛ همچنین برای آن شرکت جریمه در نظر گرفته می شود

کلام پایانی 

یکی از شروط لازم برای موفقیت در هر کسب و کار و تجارتی، داشتن اطلاعات به روز و کافی در آن زمینه می باشد. چنانچه فردی تمایل به تاسیس و ثبت یک شرکت دارد، باید از تمام مراحل و قوانین آن به خوبی آگاه باشد تا بتواند در سریع ترین زمان ممکن و بدون هیچ گونه اشتباهی، روند ثبت شرکت را به پایان برساند، آگاهی از اشتباهات رایج در ثبت شرکت این امکان را به افراد می دهد تا دیگر مرتکب آنها نشوند و بتوانند به راحتی و بدون گرفتار شدن در مسائل حقوقی و مشکلات مالیاتی، مراحل ثبت شرکت را به پایان برساند.

 

Call Now