این روزها شاهد انواع مختلفی از شرکت ها هستیم اما یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که فرایند ثبت کردن هر یک از این شرکت ها با یکدیگر متفاوت بوده و با توجه به نوع شرکت شما نیاز است تا مراحل مشخصی را طی کنید. در این مطلب قصد داریم تا نگاهی به نحوه ثبت شرکت های غیر تجاری انداخته و در رابطه با مدارک و مراحلی که به منظور ثبت کردن این دسته از شرکت ها باید آن ها را جمع آوری کرده و طی کنید، توضیحاتی را به شما ارائه دهید. پس با ما همراه باشید تا نگاهی به نحوه ثبت شرکت های غیر تجاری بیاندازیم.

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت کردن شرکت های غیر تجاری

اگر قصد ثبت شرکت های غیر تجاری را دارید، برای انجام این فرآیند نیاز است تا مدارک مشخصی را جمع آوری کرده و آن ها را به همراه داشته باشید. در طی فرایند ثبت کردن این دسته از شرکت ها لازم است تا این مدارک را به مراجع مربوطه ارائه داده و از آن ها استفاده کنید. اگر بخواهیم این مدارک را به شما معرفی کنیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دو نسخه تقاضا نامه ثبت موسسه
  • تنظیم اساسنامه حداقل در 2 نسخه
  • تنظیم صورت جلسه مجمع موسسین حداقل در 2 نسخه
  • فتوکپی شناسنامه کلیه شرکاء شرکت
  • اخذ مجوز در خصوص موضوع موسسه

پس از معرفی این مدارک لازم است تا به چند نکته بسیار مهم در رابطه با موارد گفته شده توجه کنید. در وهله اول عدم وجود هر یک از مدارک باعث می شود تا فرایند ثبت شرکت شما با مشکل مواجه شده و نتوانید شرکت غیر تجاری خود را در نهایت به ثبت برسانید.

 در نتیجه لازم است تا حتما مدارک گفته شده را جمع آوری کنید. همچنین باید به این مسئله توجه داشته باشید که حداقل شرکا نباید کمتر از دو نفر باشد و قید سرمایه به هر میزان مجاز است. بر اساس قانون تجارت، موسسات و تشکیلات دیگر اگر مقاصد آن ها مخالف با انتظارات عمومی باشد، نمی توانند ثبت رسمی شوند.

 همچنین باید به این مسئله مهم توجه داشته باشید که در موسسات غیر تجاری که هدف آن ها جذب منافع مادی است، موسسه باید نسبت به اخذ مجوز فعالیت اقدام کرده و پس از اخذ این مجوز در نهایت برای ثبت شرکت های غیر تجاری خود اقدام کنند.

روش ها و مراحل لازم به منظور ثبت شرکت غیر تجاری

پس از بررسی مدارک، به منظور طی کردن مراحل ثبت شرکت های غیر تجاری لازم است تا مراحل زیر را طی کرده و آن ها را تا انتها پیگیری کنید تا در نهایت بتوانید شرکت خود را به ثبت رسانده و از مزایای آن استفاده کنید. مراحل لازم برای ثبت شرکت غیر تجاری شامل موارد زیر می شود:

  1. تکمیل فرم تقاضانامه و امضا آن
  2. تنظیم صورتجلسه موسسین
  3. تنظیم اساسنامه
  4. مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها
  5. تکمیل اطلاعات خواسته شده در سامانه و انتخاب 5 نام
  6. مسئول مربوطه پس از بررسی نام ها، با یکی از اسامی موافقت می کند
  7. کارشناس حقوقی به بررسی اطلاعات وارد شده پرداخته و در صورت عدم نقص اطلاعات، پرونده شما را تایید می کند.
  8. پس از تایید اینترنتی، باید نسخه اصلی صورت جلسات و ضمائم آن از طریق باجه های پست ارسال شوند.
  9. با تکمیل فرم ها و ارسال آن صورتجلسه شما مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد
  10. در صورتی که صورتجلسه شما تایید شود، مراحل اصلی به منظور ثبت شرکت شما به پایان رسیده و تنها پس درج شدن آگهی در روزنامه کثیرالانتشار و روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران می توانید از مزایا ثبت شرکت بهره مند شوید.

به شما پیشنهاد می دهیم تا در این مسیر از یک وکیل و یا یک موسسه حقوقی کمک بگیرید.

حرف آخر

در این مطلب نگاهی به ثبت شرکت های غیر تجاری انداخته و در رابطه با مدارک مورد نیاز برای انجام این فرایند و مراحل آن توضیحاتی را به شما ارائه دادیم. توجه به نکات گفته شده در این مطلب به شما کمک می کند تا در نهایت بتوانید به بهترین شکل ممکن شرکت خود را به ثبت رسانده و از مزایای آن بهره مند شوید.


Call Now