- آیا بندرعباس شهر مناسبی برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت است ؟
- مزایا و امتیازات ثبت شرکت در بندرعباس چیست ؟
- برای شروع پروسه ثبت شرکت در بندرعباس چه باید کرد ؟
در این نوشتار سعی شده است تا به سوالات شما در مورد ثبت شرکت در بندرعباس پاسخ داده شود. با ما در ثبت شرکت کیا همراه باشید.
بندرعباس در شمال تنگه هرمز قرار دارد و مرکز استان هرمزگان است. وجود بنادر پر رونق، حجم بالای معاملات اقتصادی و همجواری با جزایر زیبا که همه ساله پذیرای میهمانان بسیاری هستند، از جمله ظرفیت ها و فرصت های ویژه سرمایه گذاری در این شهر می باشند.
بندرعباس از جنبه اقتصادی، گردشگری و تفریحی دارای ظرفیت های متعددی است که به دلیل جذب سرمایه گذاران و توسعه استانداردهای شهرنشینی و هویت صنعتی، به یکی از شهرهای مهم کشور تبدیل شده است.
ثبت یک شرکت یا موسسه در بندرعباس می تواند فعالیت های تجاری یا غیرتجاری افراد حقیقی را سازماندهی و نظم بخشیده و مزایای قانونی که دولت برای آن ها در نظر گرفته را نیز به همراه اعتبار بیشتر برای آن ها به ارمغان بیاورد. از جمله مزایا و امتیازات ثبت شرکت می توان به موارد ذیل اشاره کرد  :
- فعالیت  رسمی و قانونی
- امکان شرکت در مناقصات و مزایدات سایر شرکت ها و ارگان ها
- امکان دریافت نمایندگی رسمی از سایر نهادهای داخلی و حتی خارجی
- اعتماد بیشتر مشتریان به شرکت ها با توجه به اطلاع رسانی و پشتوانه بهتر آن ها
- امکان استفاده و بهره برداری بسیار بیشتر از امتیازات، اعتبارات و تسهیلات سایر سازمان ها
برای شروع پروسه ثبت شرکت در بندرعباس چه باید کرد ؟

  • انتخاب موضوع :

موضوع فعالیت هر شرکت که در بند ۲ اساسنامه آن قید می گردد، نشان دهنده هویت و اهدافی است که آن شرکت برای آن منظور تشکیل شده است. شخص حقوقی فقط درباره موضوعاتی می تواند عمل کند که در موضوع شرکت تصریح شده باشد . به این جهت اصولاَ کلیه شرکت ها موضوع شرکت را وسیع تعریف می کنند تا بتوانند کلیه اموری را که لازم باشد انجام دهند .
لازم به ذکر است چنانچه موضوع فعالیت شما نیاز به اخذ مجوز داشته باشد می بایست نسبت به اخذ مجوز لازم از مراجع ذیصلاح اقدام به عمل آورید. البته همه فعالیت ها نیاز به مجوز ندارند.

  • انتخاب قالب شرکت :

قالب شرکت باید با توجه به موضوع شرکت و همچنین حجم فعالیت شرکت و میزان سرمایه و دارایی و مسئولیت خود انتخاب شود. قالب شرکت شاید در ابتدا امری چندان مهم متصور نشود و بتوان هر موضوعی را در قالب های مختلف انجام داد ولی برای ادامه حیات شرکت و به دلیل محدودیت ها و مسئولیت های قالب های مختلف اهمیت زیادی دارد.

  • انتخاب شرکا :

شریک در شرکت قوت قلب و پشتوانه شما است. با هر فرد نمی توان شراکت کرد. باید فرد و یا افرادی را انتخاب کنید که بتوانید هم بر تخصص آن ها حساب کنید و هم بر تجربه آن ها .
شایان ذکر است در قوانین ایران، حداقل تعداد سهامداران برای ثبت شرکت 2 نفر و در شرکت های سهامی خاص 3 نفر می باشد.

  • انتخاب نام شرکت :

نام شرکت باید مربوط به موضوع شرکت باشد. برای تعیین نام، نام هایی را انتخاب کنید که:
الف) خارجی نباشد،
ب) قبلاَ به ثبت نرسیده باشد
ج)دارای معنا و مفهوم باشد
د) با فرهنگ انقلاب اسلامی مطابقت داشته باشد.

  • تهیه مدارک شرکت :

مدارک و مستندات حقوقی شرکت اصل و اساس شرکت هستند و همه توافقات و قوانین اجرایی و حقوقی شرکت در آن دیده می شود. مهم ترین این مدارک اساسنامه، شرکتنامه و اظهارنامه هستند. عدم درج حتی یک پارامتر در اساسنامه و یا شرکتنامه و یا سایر اسناد شرکت و یا اشتباه در ارائه اطلاعات می تواند بسیار مشکل آفرین باشد. از این رو انتخاب موسسه حقوقی معتبر نظیر ثبت شرکت کیا برای تنظیم این مستندات اهمیت زیادی دارد.

  • تشکیل مجمع عمومی موسسین :

شما باید با سایر شرکا خود جلسه ای تشکیل دهید و همه باید حضور داشته باشند. در این جلسه باید اساسنامه و شرکتنامه و اظهارنامه را مطرح و همه آن را تایید و امضا کنید. نفراتی را باید برای هیئت مدیره و نفراتی را هم به عنوان بازرس در صورت نیاز انتخاب کنید. همچنین از این نفرات باید افرادی به عنوان دارنده حق امضا مشخص شوند. نفرات هیئت مدیره باید مسئولیت خود را کتباَ و یا با امضا صورتجلسه بپذیرند. این جلسه موسوم به جلسه مجمع عمومی موسسین است و در ادامه روند شرکت با نام مجمع عمومی فوق العاده شناخته می شود که همه تصمیم های شرکت را باید اتخاذ کنند.
تنظیم یک صورتجلسه با نام صورتجلسه مجمع عمومی موسسین برای ثبت شرکت الزامی است.

  • تشکیل هیئت مدیره :

هیئت مدیره نیز باید متعاقباَ تشکیل شود. در این جلسه باید موضوعات رسمی شرکت بحث شود و شرایط اجرایی مورد توافق قرار بگیرد. رئیس هیئت مدیره و نایب رئیس و دبیر و مدیرعامل هم اغلب در هیئت مدیره مشخص می شوند. در پایان هم باید صورتجلسه ای تنظیم و همه توافقات در آن درج و سمت ها مشخص و همه نفرات باید آن را امضا کنند.

  • ثبت نام در سایت اداره ثبت شرکت ها و ارائه اصل مدارک به اداره ثبت شرکت ها :

 برای اعلام تقاضای ثبت شرکت، می بایست اطلاعات خواسته شده را از طریق سامانه ی اداره ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir   تکمیل کنید.از همه مدارک باید اسکن بگیرید. سپس به سایت اداره ثبت شرکت ها وارد شده و تقاضای خود را ثبت و مدارک را بارگذاری کنید. این مدارک و تقاضا بررسی خواهد شد و پس از چند روز کاری نتیجه اعلام خواهد شد.
پس از اتمام مراحل اینترنتی ثبت شرکت، در صورت صحیح وارد نمودن اطلاعات و عدم نقص در آن، در گام بعد می بایست مدارک مورد نیاز را از طریق باجه های پست به صورت سفارشی به آدرس ذکر شده در تاًییدیه ی پذیرش ارسال فرمایید و سپس بارکد پستی را در سامانه درج نمایید.

  • پرداخت هزینه های ثبت شرکت :

ثبت شرکت زمانی نهایی خواهد شد که شما همه هزینه های ثبت شرکت را پرداخت نموده و فیش آن را تحویل دهید.

  • اخذ شماره ثبت و شناسه ملی :

با پرداخت هزینه های ثبت شرکت دو شماره به شما داده خواهد شد. شماره ثبت شرکت و شناسه ثبت شرکت. این شماره ها بخصوص شناسه ثبت شرکت در حکم کد ملی شرکت است که همه اطلاعات و خلاصه وضعیت شرکت همواره از طریق آن قابل پیگیری است. این شناسه باید بر روی همه اسناد و مدارک شرکت درج شود.

  • آگهی ثبت شرکت :

در پایان باید آگهی ثبت شرکت خود را در روزنامه رسمی به چاپ برسانید که این کار پس از تایید تمام مراحل و دریافت شماره ثبت انجام می گیرد.
بعد از چاپ آگهی در روزنامه  رسمی ، می توانید فعالیت خود را به طور رسمی و قانونی آغاز نمایید.
زمان ، هزینه ، تعرفه و قیمت ثبت شرکت در بندرعباس :
زمان ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها کمتر از 40 روز کاری انجام می شود. البته این زمان برای همه قالب های ثبتی شرکت یکسان نمی باشد و متغیر است.
هزینه های ثبت شرکت در بندرعباس بسته به نوع قالب ثبتی شرکت و نوع فعالیت شرکت بستگی دارد . برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه ثبت شرکت در بندرعباس می توانید با کارشناسان مجرب ثبت شرکت کیا در تماس باشید.


Call Now