آب، سرچشمه زندگی و حیات، مهم ترین عنصر طبیعت، در زندگی بشر نقش به سزایی دارد، انسان برای برطرف کردن تشنگی خود از آب، که به عنوان سالم ترین نوشیدنی شناخته می شود، استفاده می کند به طوری که هفتاد و دو درصد از حجم بدن انسان از آب تشکیل شده است و این خود نشان دهنده اهمیت آب در زندگی انسان است.


امروزه با افزایش جمعیت و کاهش سرانه ذخیره منابع آبی، همچنین افزایش آلودگی های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب، بحران آب به عنوان یکی از معضلات بزرگ جهانی مطرح شده و از این رو در چند دهه اخیر آب معدنی نیز جایگاه ویژه ای پیدا نموده است.
با توجه به آنچه گفته شد، در این مقاله به تشریح ثبت شرکت تولید آب معدنی می پردازیم. با ما در ثبت شرکت کیا همراه باشید.
آب معدنی از منابع طبیعی مثل چاه ها که سرشار و غنی از مواد معدنی هستند به دست می آیند. برخلاف آب شهری که قبل از مصرف انسان ها تحت تغییرات مختلفی قرار می گیرد، آب معدنی مستقیماً از منبع بدون هیچ افزودنی شیمیایی و سرشار از املاح معدنی با ارزش، بسته بندی می شود و در اختیار مردم قرار می گیرد.
با توجه به افزایش مصرف آب معدنی، و مزایای فراوانی که آب های معدنی دارند می توان شرکتی در خصوص تولید آب معدنی به ثبت رسانید و در این زمینه فعالیت خود را آغاز نمود. این طرح با توجه به منابع بسیار زیاد آب های معدنی در ایران و ارزان بودن، کاملاً توجیه اقتصادی دارد. ثبت شرکت تولید آب معدنی می تواند درقالب های با مسئولیت محدود و یا سهامی خاص انجام گیرد.
شرکت های بامسئولیت محدود با حداقل 2 نفر بالای 18 سال به ثبت می رسند و شرکت های سهامی خاص با حداقل 3 نفر سهامدار و 2 نفر بازرس قابل ثبت هستند.
نکته قابل توجه در ثبت چنین شرکت هایی این است که اگر قصد قید کلمه تولید در موضوع فعالیت شرکت را دارید با توجه به حوزه ثبتی نیاز یا عدم نیاز به مجوز در زمینه تولید مشخص می گردد. برای نمونه شرکت هایی که در کرج به ثبت می رسند بابت قید کلمه تولید در موضوع فعالیت مجوز به اداره ثبت شرکت ها ارائه می دهند ولی اگر در تهران به ثبت برسند به مجوز نیاز نیست.
بعد از مشخص نمودن حوزه ثبتی شرکت، با ارائه مدارک شناسایی تمام اعضا و مشخص نمودن میزان سرمایه و سهم الشرکه افراد و مراحل ثبت نام سامانه ای و سپس تنظیم اوراق انجام می شود و بعد از امضای اوراق توسط اعضا و موسسین، مدارک جهت بررسی کارشناس و صدور آگهی تاسیس به اداره ثبت شرکت ها ارسال می گردد.

  • مدارک و اطلاعات لازم جهت ثبت شرکت :

1.  کپی کارت ملی و شناسنامه و کارت پایان خدمت باید در دفاتر اسناد رسمی اصل شوند. ( هیات مدیره ، سهامداران ، بازرسین )
2. نام شرکت
3. موضوع فعالیت شرکت
4. میزان سرمایه شرکت
5.  اسامی اشخاصی که حق امضا دارند.
6. تعیین سهامداران و میزان سهام آن ها
7.  تعداد سهام شرکت و اعضا ( حداقل ا سهم اعضای هیات مدیره )
8. تعیین مدیران شرکت و سمت آن ها ( مدیر عامل ، رییس هیات مدیره ، نایب رییس هیات مدیره )
9. تعیین بازرسین شرکت ( مخصوص شرکت های سهامی خاص)
10. آدرس و کد پستی شرکت
11. آدرس و کد پستی تمام اعضا بعلاوه شماره همراه
12. گواهی عدم سوء پیشینه ( تمام اعضای هیات مدیره ، سهامداران ، بازرسین )
نکته :
- مدیر عامل نباید مدیر عامل شرکت دیگری باشد .
- اعضای هیات مدیره و مدیر عامل هیچ گونه شغل دولتی نداشته باشند .
- در شرکت سهامی خاص، دو بازرس اصل و علی البدل باید وجود داشته باشد.
- بازرسین نباید هیچ گونه نسبت فامیلی اعم از نسبی یا سببی با مدیران و مدیر عامل داشته باشند.
پس از تشکیل شرکت ، نسبت به تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی، تهیه دفاتر قانونی و پلمپ دفاتر و اخذ کد اقتصادی اقدام نمایید.


Call Now