کارت بازرگانی معتبرترین سند و مجوز بازرگانی شرکت است.یک بازرگان شخصی (حقیقی) یا یک شرکت بازرگانی (حقوقی) با اخذ کارت بازرگانی به عضویت اتاق بازرگانی در می آید که مزیتهای مفید و منحصر به فردی برای شخص حقیقی یا حقوقی دارد.شخص حقیقی یا حقوقی دارای کارت بازرگانی با عضویت در اتاق بازرگانی دارای سابقه معتبر ، فعالیت مثبت اقتصادی یا بازرگانی خواهد شد و با عضویت در اتاق بازرگانی از تمامی قوانین ، مقررات ، مزایا و اخبار به روز بازرگانی و موارد جدید استفاده از کارت بازرگانی مطلع می گردد.
کارت بازرگانی دارای امتیازات اداری فراوانی است به طور مثال در اداره ثبت مالکیتهای معنوی شمافقط با دارا بودن کارت بازرگانی می توانید ثبت برند ، ثبت لوگو به اسم و نوشتار لاتین انجام دهید و یا فقط با دارا بودن کارت بازرگانی می توانید برند در زمینه خدمات بازرگانی و تجاری و اقتصادی به ثبت برسانید و این نکته مهم قابل ذکر است که اجاره کارت بازرگانی ممنوع و غیر قانونی می باشد اجاره دهنده و اجاره گیرنده کارت بازرگانی هر دو مجرم می باشند و هر کارت بازرگانی منحصرا برای صاحب کارت دارای مزایای اداری فوق الذکر می باشد و کارت بازرگانی که با آن خدمات اداری برای شخص غیر استفاده گردد دیگر قابلیت استفاده برای صاحب کارت را نخواهد داشت.
دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی و حقوقی با توجه به اجباری شدن واردات کلیه کالاها از طریق سامانه ثبت سفارش وزارت صنعت ،معدن و تجارت کاملا ضروری بوده زیرا در قوانین جدید برای مبارزه با اعمال خلاف قوانین تجاری بازرگانی کشور مانند اجاره کارت بازرگانی ، کداقتصادی فروشی و ..... عملیات ثبت و سفارش تنها با کارت بازرگانی مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی انجام پذیر است و برای ثبت رسمی در سامانه ثبت و سفارش گمرک و استفاده از تسهیلات بانکی و دیگر مزایای اداری صرفا ثبت سفارش باید با کارت بازرگانی حقیقی یا حقوق شخص انجام پذیرد.
انجام عملیات صادرات با کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی دارای مزایای زیادی از جمله معافیتهای مالیاتی ،معافیتهای گمرکی جهت واردات و ...... است و برای شخص حقیقی یا حقوقی استفاده کننده از کارت بازرگانی به همراه دارد.

بر خلاف باورهای عمومی اخذ کارت بازرگانی مشمول مالیت اضافه و سنگین نمی گردد زیرا با صدور هر کارت بازرگانی حقیقی یک سری دفاتر قانونی مالیاتی برای شخص حقیقی صادر می گردد و تمام رویدادهای بازرگانی وی اعم از صادرات و واردات در این دفاتر ثبت می گردد و ملاک محاسبه مالیات همین دفاتر خواهد بود و در صورت عدم فعالیت ، معاف از مالیات محاسبه خواهد شد و در مورد کارت بازرگانی حقوقی هم این مطلب صادق است و تمامی عملیاتهای بازرگانی انجام شده با کارت بازرگانی در دفاتر قانونی شرکت ثبت می گردد و ملاک محاسبه مالیات کارت بازرگانی شرکت همین دفاتر خواهد بود

Call Now